Nieuw – Holistisch Kraamzorg

Mijn naam is Siri Amrit khalsa.

Sinds 2009 volg ik mijn hart en ben ik werkzaam als doula. In mijn doula werk ondersteun ik gezinnen in de zwangerschap, bij de bevalling en voor een periode van 40 dagen na de bevalling. Het stukje waar jk vaak niet bij kon zijn was steeds de eerste kraamweek. Daarom heb ik nu besloten om de kraamzorgopleiding te gaan doen. Om gezinnen nog completer te kunnen begeleiden. Tijdens mijn opleidingsjaar, die in mei 2020 van start is gegaan, mag ik naast studeren aan de slag met gezinnen om ze onder begeleiding van mijn opleider te mogen ondersteunen.

Ik heb het geluk dat mijn hartsvriendin, geweldige vroedvrouw en kraamverzorgende Jolien Bolhuis mijn mentor wil zijn in dit mooie proces.

Jolien en ik hebben elkaar in 2006 ontmoet bij een zwangerschapscursus toen we allebei hoogzwanger waren van onze eerste kindjes.

Sindsdien is onze vriendschap op veel vlakken verdiept. We zijn samen een moedergroep gestart, samen met alle kinderen op vakantie geweest, Jolien was bij de geboorte van mijn tweede en derde kindje. En voor de derde mocht ik haar behalve als vroedvrouw ook als kraamzorg naast mij hebben! Ik heb me op zo een warme, liefdevolle manier ondersteund gevoeld. En dat wens ik aan alle mama’s en hun gezinnen!

En nu zijn we collegae, eerst als doula en vroedvrouw en nu als studente en begeleider. Ik verheug me op dit nieuwe avontuur van samen op pad gaan naar kraamverzorgende worden.

Mijn steun is warm, liefdevol, helemaal gebaseerd op jouw individuele behoeftes en wensen en vol praktische moderne kennis en oeroude wijsheid.

Mocht je mij als kraamzorg willen dan mag je me mailen op info@empoweringbirth.nl

Voor meer informatie over ons zie:

www.empoweringbirth.nl

www.jolienvroedvrouw.nl