Over mij

Mijn naam is Siri Amrit Khalsa.

Ik heb sinds ik me kan herinneren diepe bewondering en vertrouwen in het proces van zwangerschap, bevallen en ouderschap. Ik geloof dat wij alles wat nodig is al in ons hebben en ik hoop met mijn werk vrouwen en hun gezin in dit proces te kunnen ondersteunen.siri

In 2006 ben ik door de geboorte van mijn eerste zoon geinspireerd geraakt om anderen te willen ondersteunen in hun reis naar het ouderschap. In 2009 ben ik als doula gecertificeerd (Opleiding tot Doula – Utrecht). Regelmatig volg ik verdiepworkshops en cursussen om mij als doula verder te ontwikkelen met oa. Jacky Bloemraad de boer (www.maroonblue.nl), Ina May Gaskin (Pioneer vroedvrouw, auteur), Debra Pascali-Bonaro (doula trainer en maaker film Orgasmic Birth) en Barbara Harper (Water Birth International). In 2011, tijdens de zwangerschap van mijn tweede zoon, ben ik zwangerschap en postpartum (kundalini) yoga docente geworden onder begeleiding van Guru Jagat Kaur Ronen. In 2012, heb ik de Dancing for Birth™ leraren training gevolgd met Stephanie Larson (www.dancingforbirth.com).

Ik heb een internationale achtergrond. Van een Israelische moeder en een Canadese vader, ben ik in Amsterdam geboren in een Sikh Ashram. Ik heb als kind in Frankrijk gewoond en als tiener in India op school gezeten. Deze mengelmoes heeft mij geleerd om mijn wortels binnen mijzelf te vinden en om alle culturen en tradities te respecteren.

Ik spreek vloeiend Engels, Frans, Spaans en Nederlands en ondersteun je graag in een van deze talen. Mijn wekelijkse lessen en workshops kunnen dan ook in Nederlands of Engels zijn naar behoefte.